Preskočiť na obsah

PROKRASTINUJETE?

    PROKRASTINUJETE?

    Odkladáte dôležité úlohy „na zajtra“, alebo na inokedy? Takýto stav odkladania sa nazýva prokrastinácia. Nie je to príjemný stav, nakoľko prokrastináciu často sprevádzajú pocity viny, stresu, frustrácie a často krát aj úzkosti. Nie je to lenivosť, ale stav „nechuti“ riešiť určité zadania, či problémy, nakoľko človek má pocit „zavalenia“ povinnosťami, ktoré presúva na „inokedy“. Pomocou Bachových remedií sa môžete naladiť tak, aby ste mali väčšiu chuť a nový impulz do života. Pomôžu vám prekonať stavy „teraz nie … však potom“. Keď sa vám takto podarí nechuť prekonať, určite budete mať zo seba väčšiu radosť a tiež z výsledkov, ktoré sa určite dostavia prekonaním záťaže všedného dňa a úloh na horizonte.

    Mix Bachových remedií RADOSŤ ZO ŽIVOTA A VITALITA pomáha prekonať výzvy, dodáva nadšenie a pomáha prekonať únavu z každodenných povinností. Tento mix remedií je k dispozícií v 10ml, 20ml alebo 30ml fľaštičke s pipetkou, užívanie je 4 kvapky/ 4x denne.

    Mix Bachových kvetových remedií RADOSŤ ZO ŽIVOTA A VITALITA:
    HORNBEAM (Hrab obyčajný) č.17 – Pomáha nám dodať nový impulz do života, vitalitu, záujem o život, elán, sviežosť a radosť z každého dňa. Perfektná remedia proti prokrastinácii – odsúvaní povinností „na potom“, alebo nechuti k ich vykonaniu.
    WILD ROSE (Ruža šípová) č.37 – Podporuje záujem o život, prácu, rodinu, je vhodná pri apatii, pocite rezignácie, či strate chuti do života.
    CERATO (Rohoblizník) č.5 – Podporuje dôveru vo vlastnú intuíciu, múdrosť a vlastné rozhodnutie, sebavedomie, nezávislosť na názoroch druhých a spracovanie mnohých rôznych dojmov.
    CLEMATIS (Plamienok plotný) č.9 – Pomáha nám byť „tu a teraz“, utriediť si myšlienky a podporuje vnímanie prítomnosti s nohami pevnejšie na zemi, bdelosť a vitalitu, schopnosť pomôcť sám sebe.
    ELM (Brest) č.11 – Pomáha nám lepšie zvládať pocit tiahy zodpovednosti, podporuje znovu nastoliť sebadôveru vo svoje schopnosti, smelosť, vytrvalosť, zhovievavosť so sebou samým.
    GORSE (Útesovec európsky) č.13 – Dodáva nám nádej, radosť a podporu pri zúfalstve a beznádeji, podporuje životnú odvahu, dôveru v život a pozitívnu silu myšlienok.
    S takouto pomocou prírody dostanete zdravú dávku vitality, chuti do života a prebudenie radosti z každodenného života.